slovak english magyar spain agentura pre rozvoj gemera
Agentúra pre rozvoj Gemera




Fotogaléria z našich akcií

Späť na zoznam

22. novembra 2013
Zahraničná študijná návšteva

Aký je systém vzdelávania na Slovensku pre hendikepované deti a ako je zabezpečené vzdelávanie pre deti zo sociálne vylúčeného prostredia v malých mestách , vidieckych sídlach a sídlach obývaných MRK, to sú hlavné témy študijnej návštevy, ktorú zorganizovala APRG v Hnúšti pre zástupcov pedagogických inštitúcií z Nemecka, Francúzska, Grécka, Turecka, Rumunska, Portugalska, Španielska, Anglicka, Švédska a Estónska. Piaty den zahraničnej študijnej návštevy patril návšteve Gymnázia M.Hrebendu v Hnúšti.

Milé a priateľské privítanie sa začalo úvodným folklórnym vystúpením študentov gymnázia. Následne študenti predstavili delegátom svoju školu a projekty, ktoré sa realizovali a realizujú. Delegáti si prezreli aj objekty gymnázia. Záver návštevy gymnázia patril spontánnej a priateľskej diskusii medzi delegátmi, študentmi a pedagógmi školy. Celá prezentácia školy aj diskusia prebiehali v anglickom jazyku.

Záver študijnej návštěvy a odovzávanie certifikátov pre účastníkov sa konal v malebnom prostredí na Salaši pod Maginým hradom.



Príspevok pridal: Agentúra pre rozvoj Gemera